Одговор Бранка Драгаша

(Одговор Господина Бранка Драгаша, на срамни текст Душана Ковачевића. Узео сам себи слободу да његов целокупни текст пренесем овде)

Dusan-Kovacevic-1

 

Душан Ковачевић је велики драмски писац и србски академик, који нам ових дана говори да Србија нема деце, после шест ратова у последњих сто година, за неки нови рат.

Председник САНУ Владимир Костић изјављује да је дијалог о Косову питање на коме се прелама будућност српског народа и да су због тога сви у обавези да изнесу свој став.

Тако су два академика подржала нову политичку превару издајника и конвертита Аце Драмосера, који је јавно позвао да отпочне неки унутрањи дијалог о Космету.

Политичког демагога који је потписао Бриселски споразум ,који је већ продао Косово и који сада позива јавност Србије на колективну издају.

Тражи тај политички преварант од српске јавности да његову издају прихвате и да тако потврде  његову мудру државничку политику.

Академици су насели на ову нову политичку подвалу лажова Аце Драмосера.

И то је наш највећи национални проблем.

Издаја интелектуалаца.

Није, господо другови, проблем наш опљачкани и поробљени , преварени и покорени народ, добар и наиван, поводљив и честит, преко чије грбаче се воде вековима пропале националне политике, који се бланко жртвује за политичке идеје малограђанске српске интелигенције, него је много већи и тежи проблем управо та наша поданичка и превртљива, кукавна и јадна србска интелигенција, без политичке памети и државне мудрости, поткупљива, паланачка, јајарска и прорачуната, која нема никакве историјске одговорности и која се додворава свакаквим лудацима и барабама на власти.

Није проблем, господо другови, наш србски народ, него су проблем наши србски академици.

Срам вас било, србски акдемици!

Ево, већ пет година, да не наводим ранију вашу срамоту, ћутите и гледате како један болесни и помахнитали лудак, психопата, егоманијак и нарцисоидни садиста, бивши шовиниста и ратни хушкач, понижава, вређа, омаловажава и малтретира србски народ, ћутите и гледате како распродаје, уништава, издаје и обесмишљава све оно што су вековима генерације наших предака стварале, гинући да будемо слободни и самосвојни, да имамо своју државу и да говоримо нашим древним србским језиком, ћутите и гледате како тај умоболни манијак уништава, према плану његових налогодаваца, наших вековних непријатеља, државу Србију и све наше националне вредности и наш национални идентитет, како велича протестантизам, подаништво, велеиздају и конвертитство, како доводи странце да нас експлоатишу и у робље претварају, нудећи им субвенције од новца који је отео од грађана Србије, гледате и ћутите, сагнули сте главе, не желите да видите шта нам се дешава,не оглашавате се већ пет година на ово национално злостављање и понижавање, да би се, само после неколико дана од позива велеиздајника Драмосера, Тиранина и србског Краља Ибија, да се отпочне са некаквим унутрашњим дијалогом, први јавили, као некакве птице злосутнице, да подржите његово лудило и дате му легитимитет да стави тачку на своју издају.

Ево, каже данас тај психопата, један Душан Ковачевић подржава моју мудру преварантску политику унутрашњег дијалога и прегоговарања о признавању моје подле националне издаје.

Зашто није звао на договор о Космету кадаје дошао на власт?

Зашто је потписао издајнички Бриселски споразум и продао Србе на Космету?

Шта сада хоће та политичка бараба?

Хоће да сви Срби стану иза његове издаје.

Зашто србски академици наседају на простачке политичке преваре?

Ово што си урадио, мој Душане,  је права  УРНЕБЕСНА ТРАГЕДИЈА!

Животна трагедије једног окупираног и опљачканог народа.

Ово је,  Душане, ТРАГЕДИЈА ЈЕДНЕ МЛАДОСТИ, која у бујицама бежи из Србије од сиромаштва и лудила тоталитарног режима.

Зашто о томе ниси проговорио?

 КО ТО ТАМО ПЕВА о гињењу наше деце, Душане?

Ко окупља србску војску у САБИРНИ ЦЕНТАР за нове ратове?

Где си ти, академиче, чуо ратне бубњеве у србској јавности?

Где си ти видео ПРОФЕСИОНАЛЦЕ који се спремају за рат?

Који ти је БАЛКАНСКИ ШПИЈУН јавио да се Срби спремају за нови рат?

Зашто си пристао да играш у овој КЛАУСТОФОБИЧНОЈ  КОМЕДИЈИ?

Зар не видиш да се спрема ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА?

Зашто не проговориш о нашем ЖИВОТУ У ТЕСНИМ ЦИПЕЛАМА?

Зашто окрећеш главу од КОНТЕЈНЕРА СА ПЕТ ЗВЕЗДИЦА у коме данас живимо?

Каква РЕИНКАРНАЦИЈА је потребна да схватиш да си преварен и искориштен у пропагнди једног сатрапа и битанге?

Морају ли баш МАРАТОНЦИ ДА ТРЧЕ ПОЧАСНИ КРУГ у борби против тираније и издаје?

Упитаћу те речима знаменитог Краља Ибија – А, ко нас то плаши ратом?

Зар не схваташ да се игра представа ПОВРАТАК ЛОПОВА, који су нас једном већ понизили,док су били шовинисти и ратни хушкачи, да би се данас претворили у еурофанатике и тржишне талибане?

Неко може да буде велики драмски писац или одличан неурулог, али да, истовремено, буде политички идиот.

Зашто причаш о политици, када се не разумеш у политику?

Бити политички идиот је ствар личног избора.

Колико кошта та улога дворске луде?

Зар то академици смеју да раде?

Када један знаменити акдемик или, оно што је још горе, лично председник САНУ позива да се стави тачка на ратне покличе, којих нигде нема, осим у његовој уображеној глави, када нас позива да је једини пут дијалог и да сви морамо да будемо у обавези да изнесемо свој став, онда је то проклета превара и подвала србском народу, то је стајање на страну издајничког режима, подршка тоталитарном систему владавине и не могу мирно да пређем преко тог саучесништва у издаји, које мора, после свега што нам се догодило, да се заврши званичним признањем Косова од стране издајничког режима у Београду, што је услов за наш коначан улазак у ЕУ тамницу.

Онда је то, мој Душане, ПОСЕБАН ТРЕТМАН, теби се обраћам јер сам запрепашћен твојом политичком кратковидошћу, САНУ ме више не може никаквим изјавама да изненади, јер су какадемици одавно дигли руке од србског народа, онда је то пристајање на превару србског народа и јавно позивање да се издаја прихвати, преко чега не могу да пређем, не могу да прихватим такву академску логику ПИСМО-ГЛАВА, не дозвољавам да се јавни живот претвори у сабласну политику БЕШТИЈА и да нам, под окриљем мрке цензуре, Савамале и погашених светала, један подли преварант и ништарија баца ЗВЕЗДАНЕ ПРАШИНЕ о успеху његове васионске државне политике у лице и да ми, псеће понизно и кукавички сагнуто,машемо репом и равнодушно признамо, гледајући своје материјалне интересе, да је ПОДЗЕМЉЕ његовог братског криминалног клана победило Србију и грађане поробило и претворило у своје сужње.

Не пристајемо да ћутимо и да се покоримо!

Не пристајемо на коректну политичку стварност у којој ћемо се некада сећати  да је БИЛА ЈЕДНОМ ЈЕДНА ЗЕМЉА.

Не пристајемо на академске лажи о рату кога Срби призивају.

Наш свети национални задатак мора да буде да СВЕТИ ГЕОРГИЈЕ УБИВА АЖДАХУ.

Тоталитарну аждаху која хоће све да нас поједе и искорени.

И ми, сходно нашој древној традицији и искуству, морамо да се боримо да би се одбранили и опстали.

Нико не позива на ратове, нико у србској јавности не удара у ратне бубњеве, немојте, какадемици, да измишљате и лажете, немојте да служите помахниталог Тиранина, срамота је то што данас радите, срамота је што наводите воду на његову празну воденицу, срамота је да му служити и да призивате нове несреће.

Тражите да свако мора да изнесе своје мишљење о данашњем решењу Космета.

Предлагао сам далеке 1981.године и 1990 и 1999 и 2001.године какву политику морамо да водимо према Космету.

Нажалост, нико из власти није имао слуха за моје предлоге.

Ево, данас предлажем поново шта одмах мора да се ради у државној политици Србије :

1. Издајничку и криминалну власт мора да замени ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ       СПАСА која ће да спроведе конкретан и оперативан Програм за спас Србије.

Подигнуће се тужба за велеиздају свих оних који су учествовали у потписивању Бриселског споразума, биће ухапшени, судски процесуирани и најстроже кажњени за велеиздају државних интереса,

  1. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА поништиће Бриселски споразум и прекинуће свако даље преговарање са косовским Албанцима у Бриселу.
  2. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће прихватити да се сви преговори са косовским Албанцима наставе у Уједињеним нацијама, уз посредовање великих сила,
  3. Србија никада неће признати независност Косова и оставиће да се питање Косова решава у наредним деценијама и вековима, док се не створе боље историјске прилике за наставак историјског договора,
  4. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће одобрити државне инвестиције и створиће економске услове за улагање приватног капитала у покретању производње и запошљавања на Северном Косову и енклавама где живе Срби на Космету,
  5. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће одобрити финансијска средства за заштиту свих историјских и културних споменика на Космету, који припадају србској баштини и који су саставни део србског националног идентитета,
  6. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће стварати услове за успостављање пословних и културних веза између Србије и Албанаца који живе на Космету,бранећи србске државне и националне интересе,
  7. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће створити Фонд за Прешево и Бујановац, где живи албанска већина у износу од 200 милиона евра за финансирање производње и запошљавање албанског становништва,
  8. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА  ће омогућити да се у Врању отвори велика војна база Руске Федерације, која ће имати задатак да створи против равнотежу НАТО бази Бонстил код Урошевца,
  9. ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА ће радити на примени и заштити свих тачака Резолуције 1244  Савета безбедности о Косову и Метохији.

Предлажем овакав државотворни програм за Косово и Метохију.

Нема никаквог рата и гињења наше деце, зар не Душане?

Немој да се брукаш!

Смутна су времена.

Како је време друже РАДОВАНЕ?

Чуће се!

Бранко Драгаш, Београд, 29.07.2017

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s