Vakcine, kamen spoticanja…

vakcine-slika

Nešto mi je palo na pamet, a nije cigla. U stvari, jutros gledah bedu od Jutarnjeg programa na RTS-u.

Najavljuju nekakvu tužbu „Odgovornih roditelja“ protiv onih koji se protive obaveznoj vekacinaciji! I to, krivičnu, još….

Prvo, odmah sam se zapitao: A ko su ti „Odgovorni roditelji“? Čiji roditelji? Čije dece? Ako su oni „Odgovorni roditelji“, kako se, lažno, predstavljaju, onda neka vode računa o SVOJOJ deci! A ne o mojoj! Ako su njihova deca vakcinisana, šta oni imaju da se brinu o mom, nevakcinisanom detetu? Moje dete ne može ugroziti njihovu vakcinisanu decu!

Druga, veoma važna stvar u toj priči: Vakcinacija je i dan danas u Svetskoj medicinskoj organizaciji (dok se dovoljno ne podmaže) deklarisana kao „eksperimentalna“! Ovo zapamtite, jer ću posle treće tačke postaviti ključno pitanje.

Dakle, TREĆA činjenica je da u SVIM deklaracijama vakcina postoji, kao kontraindikacija, mogućnost da dete oboli od autizma! Neće svako, ali deca osetljivija na „konzervanse“ u vakcinama će oboleti.

Dakle, pitanje je: KO IMA PRAVO DA BILO KOG RODITELJA ZAKONSKI NATERA DA SE IGRA RUSKOG RULETA SA SVOJIM DETETOM!

Pogotovu, što bolesti od kojih „štite“ vakcine, prouzrokuju mnogo manje posledice od same vakcine! I ređe!

I onda se (Da ga bude stid sede brade i kose) pred kamerama pojavi neki „Primarijus“ ili „Docent“, vrag bi ga znao. I u kameru, bez da pocrveni ili trepne, izjavi: „Ne postoji ni jedna studija koja povezuje autizam sa MMR vakcinama (znači, farmaceutska industrija, sama sebi, pisanjem moguće kontraidikacije, puca u nogu), ali POSTOJE HILJADE studija o korisnosti vakcine“. 

Toliko laži, na jednom mestu, veoma teško je progutati. Jer, već su, pravnosnažno donete odluke u Italiji, Nemačkoj, Holandiji i naravno (bez njih ništa ne može) u USA! I SVE, upravo povezuju MMR i autizam!

Slažem se da sud nije institucija gde bi trebalo raspravljati o delotvornosti (podsećam, još uvek eksperimentalne metode) bilo kog naučnog projekta. ALI!!!! Sudovi donose odluke na osnovu nekih dokaza. Teško da bi ozbiljni sudovi (nije to ova Stradija) donosili takve odluke, koje se suprotstvaljaju najbogatijem i najmoćnijem industrijskom kompleksu na svetu, kada ne bi imale dovoljno dokaza.

E, sad da se vratim na „hiljade studija koje govore o korisnosti vakcine“ – NE POSTOJI NI JEDNA! Jer, nikada nije dokazana standardna tvrdnja i floskula o „spašenim milionima života – vakcinom“! Naprotiv. Delotvornost nikada nije dokazana.

Mahaće vam ovakvim dijagramima…zaista deluje upečatljivo…

vaccines3

Ali, uvek i u svakoj prilici „zaborave“ da pokažu malo duži period. A on izgleda ovako:

vakcine2

i to sve, jer ovaj svet nije „spasila vakcina“, već je neki farmaceutski lobi iskoristio sledeću činjenicu:

vaccine-historical-graph

…i od toga napravio biznis.

Nije se setio, „Gospodin sede brade“ da pomene Meksiko ili Nigeriju, gde us žene ostajale neplodne posle vakcine (Jer, eto, slučajno) u njima se našao hormon koji to prouzrukuje!

Evo, stavljam „sedobradom“ opkladu: Nek on meni pokaže ijednu studiju, validnu, koja potvrđuje njegovih „hiljadu odgovornih studija“ i ja ću povući sve što sam ovde nepisao i neću mu kopirati studije koje ZAISTA postoje o povezanosti autizma i MMR!

U suprotnom, očekujem isto.

I još nešto, na kraju: Svako ko silom (makar i silom državne prinude) hoće da dokaže neki svoj stav – u startu je lažov! Dakle, hoće da PRINUDI narod da bude kako on hoće. A još, ako pri tome koristi najvulgarnije laži i ogromnu medijsku podršku (koju plaćaju isti, koji plaćaju i njega), onda bi narod, morao da se malo, bar malo, bar lečke ZAMISLI!

P.S. Bilo je nekoliko komentara koje nisam objavio. Iz jednog, prostog razloga: Psovke, uvredljive komentare, jednostavno neću dopustiti. Isto tako, tvrdnje bez ikakvog dokaza, bez ikakvog argumenta. Ja sam, bar, postovao dijagrame, kao vrlo jak dokaz da vakcine nisu istrebile sve te bolesti za koje nam ih daju. Drugo, uopšte ne brkam ovčije i male boginje (preležao sam obe).

Uostalom, ovaj tekst je napisan sa osnovnom namerom da se narodu omogući da svako za sebe odlučuje da li hoće ili neće primiti neku vakcinu. Prosto – sloboda izbora. Pa, oni koji misle da je to korisno – samo napred. Uostalom, i Ustavom je garantovano da niko ne može biti prinuđen na bilo koju medicinsku meru bez svog pristanka.

Posetite moju galeriju

2 мишљења на „Vakcine, kamen spoticanja…

  1. Mislim da je problem taj što se na dijagramima pojavljuje broj slučajeva obolelih, kao i broj smrtnih slučajeva, što nije isto.

    Свиђа се 1 person

    • Slažem se Marko. Međutim, ajd mi objasni koju svrhu ima vakcina protiv raka materice, a koja se daje i muškoj deci u USA? Problem je u tome što od, u suštini, nekih bezazlenih dečijih bolesti prave bauk. I drrugo, vrlo je simptomatično da se baš sada, u jeku kampanje, „dogodi“ smrtni slučaj „usled komplikacija do malih boginja“. Baš u pogodno vreme, da zastraše narod. Sve to mnooooogo smrdi! A, pošteno, mislim da bi morala i da postoji koorelacija između broja obolelih i smrtnih ishoda.

      Свиђа ми се

Постави коментар