Znate li gde idete?

great briitain leaves european union metaphor

Osnovna „religija“ današnje Srbije je EU! „EU nema alternativu“, „Biti na EU putu“, „poglavlja“, „jedino NATO može zaštiti naš narod na Kosovu“. „Samo EU investicije mogu doneti boljitak Srbiji“………..POBOGU, zar Srbija nema dovoljno svojih resursa, da joj NIKO ne treba? Ni EU ni USA ni Rusija?

IMA, ali to narodu niko neće da šapne. Zbog svojih, privatnih, porodičnih, kumovskih, stranačkih i inih obaveza!

U SVAKOM segmentu…Srbija je jedna od retkih SAMOODRŽIVIH država na svetu!  Od energije do hrane! I to ne, samo samoodrživa, već bi mogla da hrani pola Evrope!

I onda dobijemo morona kome je jedini cilj u životu da nađe „investitore“. Jer, eto, Srbi ne znaju šta da rade sa SVOJOM zemljom!

U zemlji gde ljudi misle svojom glavom, ovakav iluzionista bi završio kao i Hudini (potopljen u svom kavezu). Ali, nažalost, u zemlji, bogatoj, plodnoj, zahvalnoj svakome ko upotrebi motiku, u takvoj zemlji, jedan ČOVEK (nečovek, zlo, povraćka) je zaseo na vlast. Sa jedinim ciljem (ucenjen) da onemogući Srbima da budu ono što jesu! Razumem njegovu paniku. Nije dovoljno brzo „isporučio“ ono za šta je dobio podršku MOĆNIKA!

Neću da ulazim u to koliko je on i njegova Klan opljačkao. Pametan je, ništa ne ide na njegovo ime. ALI, napravio je jednu OPASNU stvar! Uneo je razdor u srpsko nacionalno biće! I mislim da to i jeste bio plan (onoga ko ga je tu doveo).

Naravno da će nas biti koji ćemo biti, do zadnje kapi krvi posvećeni razobličavanju njegovih „radnji“. Ali, biće i njegovih, nepismenih, debilnih idiota, kojima je njegova reč više nego evanđele!

I eto nama problema.

Srbi razjedinjeni, više nego ikad…a svima okolo se diže qrac na neki deo naše zemlje. DIVNO!

Čak i mislim da je građanski rat u Srbiji negde programiran i POŽELJAN!

Jer tada će, kome god se digao qrac na neki deo naše zemlje, to i oteti. A neće imati ko da brani!

Sjano! Izdajom prema Rusima, izgubili smo jedinu odstupnicu (Još 2005. su nam Rusi za 2,5 miliona dolara, po komadu i to skoro novih, POKLANJALI 26 MIG29!)

Sada se Druga Srbija podigla na uzbunu što ćemo ih dobiti šest.

Namicanje dužničkog ropstva oko vrata ovom narodu se privodi kraju. I sve pod istom mantrom: Prijatelji vam nisu prijatelji, a mi, vaši krvnici, smo vaši najbolji prijatelji!

„Srbi, kao proruski elemenat dugog trajanja na Blakanu, moraju nestati“. Uz pomoć aktuelne vlasti, uz pomoć „Druge Srbije“, uz pomoć neverovatne propagande…..OPET NEĆETE USPETI!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s