Ko je ovde „normalan“?

img_550c7b384eebd

Znate, ma koliko neko nešto osećao kao pogrešno, potrebno je to i dokazati. Ne ostavlja se, više, prostora za osećaj. Za intuiciju, Za svest o nečemu. Samo goli dokazi i činjenice. Još gore je ako se borite protiv nekog ko nema činjenice, istinu, dokaz za svoje tvrdnje, ali ima podršku „svetske elite“! Nešto slično se događa nama, Srbima, Pravoslavcima!

Kako drugačije objasniti upornost stranih Ambasada, EU, pa i „naše“ političke elite o održavanju još jedne „Parade srama“!

Da se razumemo, nemam ništa protiv njihovih opredelenja. To im dajem za pravo. Neka svoje „aktivnosti“ zadrže između četiri zida i to neće smetati nikome.

Ali, onog časa kada me moje dete zapita „Tata, a zašto tamo čika ljubi čiku“ ili „zašto ona teta ljubi tetu“, tog časa to postaje moj problem i razlog da reagujem!

Nema nikog na ovom svetu (osim nekoliko njih koji su pokušali da falsifikuju Bibliju) ko može reći da je bilo koji „gey brak“ može imati potomstvo! A to je OSNOVNO!

Dva pola su, Božjom, ili bilo čijom voljom, stvorena da bi mogli da produže vrstu! Cela priroda je stvorena na osnovnom postulatu dva pola, plusu i minusu, ženskom i muškom.

KO je taj ko uzima prerogative Stvoritelja, prirode i osnovne logike da nam nameće „ravnopravnost“ polno neopredeljenih?

Čak, ni to ne bi bio problem u velikoj meri. Problem nastaje onda, kada se svima nama, koji smo u skladu sa prirodom, nameće zaključak da su i oni, koji su objektivno „abnormalni“ u stvari normalni. Onda kada se insistira na njihovim „pravima“ po cenu da se gaze naša PRAVA. Onda, kada se promoviše nešto što NIJE prirodno.

Odavno sam rekao, svojoj ženi: Nemam ništa protiv toga da oni žive svoj život, kako god žele, ali, ne dozvoljavam da svoj život reklamiraju i predstavljaju mom detetu kao nešto „opšteprihvatljivo“ i čak „poželjno“ ponašanje. Sve dok je to njihova borba za ravnopravnost u društvu i pravo da ne budu maltretirani, podržaću ih, ali onog časa kada to postane reklamna kampanja njihovog seksualnog opredelenja, boriću se, istog časa, protiv njih.

Završiću ovaj tekst time da ću reći: Ne možemo promeniti od koga potičemo. Možemo menjati ono što jesmo. Ali, nemamo pravo odlučivati o tome šta će biti naše potomstvo. Mi, jedino, imamo obavezu da ih usmerimo u najboljem mogućem pravcu. A LGBT pravac sigurno nije ni u radaru nikom normalnom.

Znam da je mnogo novca „ubačeno“ u promociju bolesti koja je antihrišćanska, neprirodna, nemoralna.

Po onome kako javnost u Srbiji reaguje, rekao bih da je „preumljavanje“ skoro pri kraju.

Još nam, samo, ostaje da se naguzimo!

xxl1

astroloski tekstovi

Постави коментар