Опет о вакцинама…

Прошло је већ поприлично времена од мог задњег поста по овом питању.

У међувремену се много тога издогађало. Све нас који смо против обавезности вакцинисања прогласише „антиваксерима“ и јединим кривцима за епидемију малих богиња.

При том, уопште нису променили своју „аргументацију“. Све оне приче, које знамо годинама, они верглају и даље. (Вакцина искоренила болести, спасила човечанство, поуздана и сигурна, не изазива аутоимуне болести, компликације веома ретке – можда једном у милион, а и то буду благе реакције типа повишена температура…, „људска права појединца престају тамо где почиње право друштва или групе“…итд…)

Затим, почели су да нам продају причу да је неопходно да  95% становништва буде вакцинисано како би достигли „светске стандарде“ и „колективни имунитет“ – имунитет крда.

Овде бих само да подсетим да је некада тај проценат био 60%…па онда 75%…па онда 90%…сада је 95%…ускоро можемо очекивати 100%

А мене је, лично јако занимало, да искључимо причу око аутизма, али да погледамо, упоредимо укупно здравље вакцинисане и невакцинисане деце. Да видимо, да ли унос толиког броја вакцина, које су све „обогаћене“ ађувансима, типа алуминијум, жива… утиче и да ли компромитује укупни имуни систем деце. И дуго нисам могао наћи ни једно валидно, независно истраживање по том питању.

Е, па нађох га!

Ово што видите је табеларни приказ који је направио независни Robert Koch Institut из Немачке:

vakcinisani i nevakcinisani1

Плави су вакцинисана, а црвени невакцинисана деца. Тако, да ова табела прича причу за себе. Мислим да јој никакав коментар није потребан.

Вратио бих се на њихове „аргументе“ које прошли пут нисам поменуо.

Дакле: „Вакцина је сигурна, поуздана, ефикасна, а реакције су веома ретке и потпуно безазлене.“ – Овако: Већ са самим вакцинама долази списак могућих последица. А једна од њих је и СМРТ! Дакле, нек буде да је један у милион (а није, јер само у једној серији вакцина (серије могу бити од 50 до 700 хиљада) у Америци је било ПРИЈАВЉЕНИХ 10 смртних случајева!) за оног, кога погоди то је 100%. И КО има право да неког приморава да се игра Руског рулета, а да при томе не сноси никакву одговорност. У Америци су исплаћене милијарде долара „оштећеним од вакцине“, а код нас се не признаје да су та оштећења уопште могућа!

Ефикасност вакцина је такође под знаком питања. ЈЕР, први случајеви морбила од прошле године су била две потпуно вакцинисане особе (извор – Батут). И овде се, онда, поставља још једно питање: Да ли је старија кокошка или јаје? Тачније – да ли је због „епидемије“ била масовна вакцинација и општа хистерија, или су управо вакцине изазвале „епидемију“? Ту нећу да прејудицирам, али то се може утврдити само ако нам дозволе увид у то да ли је „епидемију“ изазвао дивљи или вакцинални сој вируса! (За оне који не знају: Свеже вакцинисане особе су у првих неколико недеља потенцијални преносници заразе.)

И коначно, за овај „наставак“, још да објаснимо како ствари стоје са правне, законске стране. То је неопходно због тврдње извесног седобрадог, назови Доктора (За кога осиромашени Уранијум није штетан и нема везе са канцером…): „Људска права појединца престају тамо где почињу права заједнице“.

Е, па управо због таквих ФАШИСТИЧКИХ тврдњи, у Повељи о људским правима пише да „интерес групе, друштва и, или државе НЕ МОЖЕ бити разлог за кршење основних људских права појединца!“.

А једно од основних људских права сваког појединца је: Право на информисан пристанак на било коју медицинску процедуру. И право, да у било ком тренутку, без образложења, тај пристанак повуче!

Наша је држава, потписала и имплементирала сва ова правила у Устав. Међутим, ова власт, кршећи и Повељу о људским правима и сопствени Устав, донела је Закон о обавезној вакцинацији, уз употребу државне присиле и под претњом казне (и одузимања деце, у крајњој инстанци) чине КРИМИНАЛНО И КРИВИЧНО дело, за које ће, пре или касније одговарати!

Још пуно аспеката ове приче има…па бих оставио нешто и за следећи пут!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s