Никада у историји….

Вуциц

“Знате ли шта могу свима вама, мојим драгим Србима да кажем? Море, јебите се! Носите се сви у место рођења! Док се ви препуцавате о овоме или ономе, о Шешељу, о Апостолу који хода, о било коме бре, људи, Срби, стоко – остасмо без државе! Пази: СВИ су против НАТО. Већина против ЕУ, Сви против продаје Телекома, Сви против продаје ЕПСа! СВИ против продаје плодне земље странцима. СВИ против купљених диплома. СВИ против цензуре. СВИ против диктатуре. СВИ против монополисања медија. СВИ против партијског запошљавања. СВИ против бахатости. СВИ против понижавања Србије. И могао бих да ређам….од јутра до сутра! И шта онда? Гласате за онога који то све хоће да уради! Море, носите се у три пичке материне! Бирам да будем Еским!”

Опростите ми на речнику. Али жив сам човек и негде сам морао да избацим бес, фрустрацију.

То је био пролог…

Овако, покушаћу да мало путујем кроз време.

Рецимо, пролеће 2020. Спољни дуг Србије 45 милијарди. Раст ПДП-а 0,5%. Телеком, ЕПС одавно продати и преполовљени (ради „ефикасности“). 40% радно способних без запослења. Земљиште се обрађује, али комплетна производња одлази у Арапске земље. Уместо сопствено произведене робе увозимо пангасиус из Кине, кукуруз (ГМО) из Аргентине, пшеницу где нађемо. Полетео је и први авион на линији Београд – Тирана а авион је, свечано добио име Александра Вучића.

Просечна плата је око 33 евра месечно, али је Премијер обећао да ће то свакако морати да се повећа и лично је дао наредбу да се повећа за 0,3 посто. Народ му то акламацијом одобрава.

Премијер, најављује изборе, како би народ потврдио да смо на правом путу. Добро, мало смо били застранили и ишли ка ЕУ, али се на нашу несрећу, та се Организација урушила, тако да сада немамо правог светионика.

Русија, хиљаду и први пут, нуди руку спасења. Спремни су и да нам помогну око отплате кредита.

Али, нас Велики Вођа зна да је то само мамац како би нас намамили у друштво народа који нормално живе. И наравно да не наседа на то.

У Крагујевцу забележена занимљива анегдота: Дошао отац кући, раније, због здравстевних проблема. Сео за сто да вечера. Гледа га син и пита маму: „Мама, опет нови поштар…?“

Стиже делегација ММФ-а. Премијер је у свечаном говору пред тај догађај изјавио да ће свим силама да се бори да пензионерима остави пензије, бар на нивоу из 2016. Мада, нагласио је Премијер, то неће бити ни мало лако и следе тешки преговори.

У пренатрпаном календару нашег Премијера су и тешки преговори са Удружењем страних послодаваца. У свом дневном обраћању свом залуђеном народу, обећао је да ће се свим силама борити да се радно време ограничи на 15 сати дневно. Такође је обећао да ће покушати на све начине да избори да Недеља буде нерадан дан. Рекао је да је мало скептичан, јер је познато да смо ми Срби нерадан и лењ народ. Па још тражимо и годишњи одмор. Што је нечувено.

Итд…Итд….

Да се вратимо у садашњост: Људи, Срби, Стоко….јесте ли за ово гласали? Не верујете? Објасните то унуцима!

И после свега, ипак, бирам да будем Еским! Њих, бар, сви штите. Јесте да живе у некаквој северној вукојебини, али, бар никоме нису на путу.

П.С. Овоме лудилу једном мора доћи крај. Хипнотизовани народ ће морати, једном, да се пробуди. Ако не пре, онда када не буде имао шта да једе. Али, тада ће посао овог уцењеног и плаћеног издајника Србије већ бити завршен. И генерације ће платити цену Ваше глупости и слепила. Не признајем аргумент да је народ залуђен, заглупљен разним ријалитијима, обезглављен сопственом борбом за преживљавањем.  Па, побогу, гласали би за било ког другог него за сатрапа који довршава Англо-германски план о уништењу Православних Срба на простору од значаја.

Овај текст је мој тестамент. Да неко, некада, види да нисмо сви били издајници. И да нас је било који смо видели шта нас чека и борили се против. Али, као и у свакој „демократији“ – побеђују медиокритети!

httpwwwastrosvastaracom

volimonet1001

2 мишљења на „Никада у историји….

  1. Добро, морамо имати у виду и целу медијску халабуку пред изборе. Србија је постала земља где није нормалан онај ко не полуди. Већ сам писао да имам фобију и од клозета! Бојим се да ми Алекс Први Највеличанственији не искочи из шоље! Да, народ је дезорјентисан. Потпуно. Али, бар би нагон за опстанком морао да им каже да не гласају за то зло од човека. Отуда и овај мој текст.

    Свиђа ми се

  2. Totalno mislim isto . I samo nek mi neko počne da kuka na vlast i težak život takodje nameravam da ih oteram odakle su izašli. Koja govna

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s